2017. május 8., hétfő

Heti Holdhíradó

SZERDÁN TELIHOLD

Egy teljes mértékben vegyes hét vár ránk a Hold szerint. Lesz benne mind a négy őselemből, lesz egy kis Növőhold, némi Telihold és még Fogyóhold is. Úgy tartják sokan, a változatosság gyönyörködtet. Reméljük ez most beigazolódik, és gyönyörű hetünk lesz.
Hétfőn még a mérlegben növöget a Hold. A szinte már kiteljesedett égitestet érdemes megcsodálni, ha este felfelé pillantasz. A levegő őselem miatt könnyedebbnek ígérkezik a hétfő más hétkezdéseknél. Békésebbek, konfliktuskerülőbbek lehetnek körülötted az emberek. A kommunikáció lehet a nap mozgatója. Remekül mehetnek a tárgyalások, megbeszélések, sőt a bürokratikus ügyintézés is. Ne csodálkozz magadon, ha a könnyebb utakat választod most. A Telihold közelsége miatt jól teszed, ha többet pihensz az átlagosnál. Tested nem csupán pihenéssel, de tápanyagokkal is töltődne, így ne lepődj meg, ha utolér a falánkság, azonban próbáld tartani a mértéket. Válassz könnyebb ételeket. Kényeztesd az érzékszerveidet, főként az orrod! A finom illatok, az illóolajos párologtatás, masszázs vagy fürdő csodákat tehet.
Kedden, szerdán és csütörtökön a skorpió Telihold az érzelmekre, a lélekre hathat leginkább. Készülj fel a lelki hullámvasútra. Megeshet, hogy megmagyarázhatatlan szomorúság tör majd rád, ami kiegészülve a teliholdas belső feszültséggel, könnyeket hozhat. Alkalmas napok a lezárásra, a lomtalanításra, a befejezésekre. Rengeteget töltődhetsz, ha szeretet vesz körül. Gondoskodni vágyhatsz. Jó, ha szakítasz időt a lelked ápolásán túl, a növényeid, kisállataid ápolására is. Érdemes körülvenned magad romantikával és a pihenésre, ellazulásra, lélekcsendesítésre koncentrálnod. A házimunkában, munkában utolérhet a koncentráció hiánya. Ne ostorozd magad, ha nem sikerülnek a kötelezettségek. Készülj fel, hogy lesznek emberek, akik mások "megmarásából" merítenek erőt skorpió Hold idején. Próbáld lerázni magadról ezeket a negatív hatásokat. Próbálj pihenni, meditálgatni, és kényeztesd magad mindennel, amit szeretsz. A feszültség ellen jó megoldás a sport, de ha eddig nem sportoltál, akkor ne most kezd el! Ne feledd, hogy Telihold idején maximumon van a feltöltődés; jó ha pozitívumokkal, szépségekkel, jóságokkal töltődsz.
Pénteken és szombaton tetőfokára hághat a feszültség a nyilas Fogyóhold miatt. A fogyóholdas napokon elengedünk. A hold miatt könnyebben adjuk ki magunkból a felgyülemlett stresszt. Ne lepődj meg, ha sokan ezt konfliktusok, veszekedések formájában művelik. A tűz őselem erőt ad a hirtelen haragú embereknek. Nyilas Hold idején a legkisebb megjegyzésből is őrült vita kerekedhet. Érdemes kerülnöd a főnököket, a törtetőket és a magas szinten politizálókat. Alkalmas napok, hogy a szépségápolás, a divat, a lakberendezés vagy a konyhaművészet felé fordulj. Öltözz bátran csinosan, mosolyogj sokat és zsebeld be a bókokat. Ha a Telihold megviselt, akkor próbáld kiheverni. Ha úgy érzed, hogy pihenned kell, akkor pihenj is. A következő, végig Fogyóholdas hét úgyis alkalmas lesz, hogy utolérd magad.
Vasárnap a bak Fogyóhold miatt tökéletes nap, hogy megtervezd, megszervezd a következő heteket. Tekintsd át a pénzügyeidet, gondold végig a teendőidet, készíts listákat. A bak Fogyóhold az egyik legmagányravágyóbb holdhatás, amikor nagyon jól eshet egyedül szöszmötölni, gondolkodni. Alkalmas nap a házimunkára, a bevásárlásra, de a szépülésre is. Ezen a napon már eluralkodhat rajtad a tettvágy, még az érzelmek is háttérbe húzódhatnak.
Nem lesz könnyű hét a mostani a Hold szerint, azonban bízzunk benne, hogy sikerül elkapnunk a pozitívumokat! Hallgass a Holdra!

Csatlakozz a Holdhallgatók csoportjába közösségi oldalunkon is ITT!

Iratkozz fel a HOLD Hírlevélre ITT. (Pipáld kérlek a HOLD csoportot. Adataidat titokban tartjuk és bármikor leiratkozhatsz.)

képek forrása: www.pinterest.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Válogatás