2017. május 15., hétfő

Heti Holdhíradó

FOGYÓHOLDAS HÉT

Hahó Holdhallgatók!

Ideje felpörögnünk a Fogyóholddal! A Teliholdat remélhetőleg kiheverted már, és készen áll egy aktív, mozgalmas hétre? Ha nem ilyennek tervezted, akkor nem árthat felülírni a terveidet, ugyanis most lehetőséged lesz kiadni magadból a növőholdas időszak alatt összegyűjtött energiáid.
Hétfőn és kedden a nyugodt, megfontolt bak holdhatás lehetővé teszi az ügyes tervezést, szervezést. Számíthatsz némi befelé fordulásra, elcsendesedésre. Az érzelmek háttérbe húzódhatnak, ahogy másoknál is. Ne lepődj meg ha olyanok viselkednek hűvösen és távolságtartóan, akik máskor nem szoktak így tenni. Ne vedd magadra! Remekelhetsz a munkában, házimunkában. Alkalmas napok rendrakásra, listák készítésére, bevásárlásra, sőt szépülésre is. A bőr-és hajtisztítás mellett tartós eredményt ígér a szőrtelenítés is. Mivel a Fogyóhold az elengedés időszaka, így jó, ha figyeled az érkező gondolataid. Ezeken a napokon könnyebben birkózhatsz meg régi problémákkal, mivel racionálisabban közelítheted meg azokat.
Szerdán és csütörtökön a könnyedebb vízöntő holdhatás hozhatja meg az igazi lendületet. Szárnyalhatsz. Nem csupán a munka és házimunka mehetnek jól, de remekelhetsz a kommunikációban, ügyintézésben is. Az előző napi érkező gondolatokat, a problémákat most más szemszögből is megláthatod; az elengedés még könnyebben mehet. A szavak, a kommunikáció ideje ez, amikor nagyon jól eshet kibeszélned magadból a dolgokat. Csábíthat a divat, a lakberendezés, a szépségápolás. Remek kikapcsolódás, ha ezekeben a témákban olvasgatsz a neten, vagy magazinokban. Szabadidődben, ha teheted, tölts több időt a levegőn, a szabad ég alatt. Akár a hosszú séták a természetben, akár egy városi kirakatnézegetős sétálgatás jó ötlet. A szárnyalás és pörgés mellett mindenképp hagyj időt magadnak, és szellőztesd ki a fejed!

Pénteken és szombaton otthonod felé fordíthat a halak holdhatás. A házimunkában csúcs lehetsz. A Hold segít, hogy szuper tisztaságot varázsolj otthonodban. A nagymosást ezekre a napokra időzítsd, ahogy a többi vizes tevékenységet is. A leglelkizősebb napok ezek, így számíthatsz némi lelki hullámvasútra. A múlt fel-felbukkanó emlékei, rég megoldásra váró problémák zavarhatják meg lelki egyensúlyodat. Nézz szembe ezekkel, hiszen Fogyóhold idején könnyebben engeded el a múltat is. A munkahelyeden, környezetedben sokan panaszkodással szabadulnak majd meg terheiktől; légy velük elnéző, megértő. A halak holdhatás idején nagyon jól eshet a sport, legfőképpen a vízi sportok. A környezetedben élők nagyon örülnek majd, ha némi édességgel is kényezteted őket, de a legjobban a kiemelt figyelmed és a gondoskodásod melengetheti meg lelküket.
Vasárnap már a tüzes kost érezheted. Rendkívül ügyes lehetsz a házimunkában; főleg a konyhában remekelhetsz. Szuperül száradnak majd a ruhák és a vasalás is gyorsabban mehet. Ha dolgoznod kell, akkor kerüld a konfliktushelyzeteket és a főnököket a munkahelyeden. Ne lepődj meg, ha te magad is robbanékonyabb, veszekedősebb vagy ezen a napon. Jellemzőbb kos hold idején a meggondolatlanság, valamint a szókimondás. Vigyázz ne bánts meg másokat! Bár lehet nem érzed szükségét, azért próbálj pihenni is. Egy ilyen energikus hét után jól eshet a vasárnapi lazítás, zenehallgatással, olvasással. Hallgass a Holdra!

Csatlakozz a Holdhallgatók csoportjába közösségi oldalunkon is ITT!

Iratkozz fel a HOLD Hírlevélre ITT. (Pipáld kérlek a HOLD csoportot. Adataidat titokban tartjuk és bármikor leiratkozhatsz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Válogatás