2017. május 19., péntek

2017.05.19-20.: Holdnaptár


FOGYÓHOLD, HALAK

Hahó Holdhallgatók!

Pénteken és szombaton otthon érezhetjük magunkat a legjobban. Nagyon jól eshet tenni-venni, szeretteink körében lenni, lubickolni a figyelmükben. A víz őselem napjai a lelkizés időszaka. Lesznek, akik örömmel, vidámsággal, pozitívan látják a világot, de előfordulhat, hogy többen a mélységeket járják.
A munkában eluralkodhat az igazi pénteki hangulat. Többen panaszkodósabbra vehetik a figurát, de lesznek, akik álmodozással, múltba fordulással töltik az időt. Ezek miatt gyakoribbak lehetnek a hibák. A hazaindulás pillanata most nagyon jól eshet. Ne ostorozd magad, ha ezeken a napokon nem tudsz száz százalékosan teljesíteni! Próbáld elkerülni a panaszkodókat, a lehúzós hangulatot.
Otthon remekelhetsz a házimunkában. Nagyon jól eshet tisztaságot varázsolni otthonodban. A vizes tevékenységek szuper eredménnyel kecsegtetnek. Ne felejtsd el megöntözni a növényeidet és ha vannak háziállataid, akkor őket is részesítsd alapos ápolásban, figyelemben. Szuper ötlet valamilyen sütikével meglepni magad és a családodat. Víz őselem idején nagyon kívánhatjuk az édes ízeket. Előfordulhat, hogy pénteken erőt vesz rajtad a fáradtság, és elkeseredsz az otthoni munka közben. Sírd ki magad, és vizsgáld át a kiengedett bánatod. A Fogyóhold napjai az elengedés időszaka. Jól teszed, ha nem tartod magadban-, ha nem tereled el a gondolataidat!
A szerelmesek jól teszik, ha a romantikus hangulatot választják. A Hold szerint érdemes nagyon odafigyelni a kedvesedre. Jó, ha meghallgatod, ha kényezteted, ha romantikus irányokba fordítod. A lágy zene, a finom vacsora, gyertyafény és nyugalom nagyon kellemes pillanatokat ígérnek. Fontos, hogy szakítsatok időt egymásra. Ne szaladjatok el egymás mellett!
A nem szerelmesek víz őselem idején hajlamosabbak lehetnek rágódni az érzelmi életükön. Ha úgy érzed, hogy ideje elengedned gondolatokat, emlékeket, érzéseket, akkor előnyödre válhat az efféle rágódás, de sajnos hamar nagyon mélyre húzhat. Próbáld tudatosan kiemelni a fejed a vízből! Ne hagyd, hogy napokra behálózzon az önsajnálat! Jól teszed, ha sportolsz, ha eltereled a gondolataid házimunkával, és ha barátokkal töltöd a szabadidőd. Az egyedül töltött pillanatokban most nagyon negatív gondolatok találhatnak meg.
Mindenkinek javasolt a társasági élet. Az alkohollal csínján kell bánnod, mert a Hold szerint most jóval hamarabb megcsaphat, mint gondolnád. A romantikus filmek, olvasmányok nagyon jól eshetnek a lelkednek, ahogy az édesség is; azonban nem árt vigyáznod, mert könnyedén túlzásokba eshetsz. Mennyei pillanatokat ígér egy jó talpmasszázs, sőt az otthoni lábfürdő is. A legjobb az lenne, ha egy jakuzziba is beücsöröghetnénk most, azonban -mivel ez keveseknek adatik meg- az otthoni illatos fürdő is nagyon jól eshet. Nyitottabb lehetsz spirituálisan, így érdemes meditálnod, és a spirituális filmek és olvasmányok is ajánlottak. Ne felejtsd el, hogy a mélységekből ki tudsz törni te magad, így ha utolérne a depisebb hangulat, akkor is törekedj a felszínre kerülni! Hallgass a Holdra!


AJÁNLOTT TEVÉKENYSÉGEK
test: pihenés, méregtelenítés, szauna, talpmasszázs, lábtorna, úszás, meditálgatás
szépség: bőrtisztítás, testradír, bőséges folyadékbevitel, lábfürdő, talpmasszázs,
háztartás: mosás, mosogatás, felmosás, lemosás, autómosás
kert: öntözés, madáritatók, 
gyógynövények: levendula, csipkebogyó
Bach-virágeszenciák: Star of Bethlehem - lélekébresztő, Wild Oat - találd meg utad, Scleranthus - az ingadozásnak vége

kerülendő: szomorkodás, lelkizés, magányon rágódás, önsajnálat, panaszkodás, koncentrációt igénylő tevékenységek

Csatlakozz a Holdhallgatók csoportjába közösségi oldalunkon is ITT!

Iratkozz fel a HOLD Hírlevélre ITT. (Pipáld kérlek a HOLD csoportot. Adataidat titokban tartjuk és bármikor leiratkozhatsz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Válogatás