2017. május 17., szerda

2017.05.17-18.: Holdnaptár

FOGYÓHOLD, VÍZÖNTŐ

Hahó Holdhallgatók!

Ideje felcsatolni a szárnyainkat! Eljött a tündérkedés ideje. A Hold szerint szupergyors napok ezek, amikor könnyebben megoldhatod a dolgaid, problémáid. Persze, mint minden holdhatásnak, a vízöntőének is meg van az árnyoldala. Megeshet, hogy eldumcsizod a drága időd, sőt előfordulhat némi káosz is a nagy szárnyalás mellett.
A munkában nagyon hatékony és ügyes lehetsz.Jól mehet a kommunikáció, az ügyintézés és kellő könnyedséggel léphetsz át a nehézségeken. A munkahelyi pletykával érdemes vigyáznod, mert hamarabb körbeérhetnek az információk, mint azt várnád. Lesznek, akik a negatív oldalt kapják majd el. A könnyedség könnyedén könnyelműséggé alakulhat. Ha határidős munkád van, akkor figyelj nagyon, mert a szárnyalás közben hajlamosak lehetünk elfelejteni dolgokat.
A házimunkában javasolt a porral megküzdened most. Tartósabb eredményt ígér a Hold, ha most törölgeted le a porosodó felületeket. A porszívóval is érdemes végigtáncolnod otthonodon. Levegő őselem idején jól teszed, ha az átlagosnál hosszabb ideig szellőztetsz, sőt érdemes az ágyneműt is kicsapnod a levegőre, ha az időjárás megengedi. Az otthon illatosításának is ezek a napjai. Cseréld ki az illatpárnákat a fiókokban, és párologtass kedvenc illóolajadból!
A szerelmesek a szerelemtől is szárnyalhatnak. Jól teszitek, ha beiktattok nagyobb, közös sétákat, de szuperül érezhetitek magatokat bármilyen közös programon. Figyelj, hogy hagyd szóhoz jutni a kedvesed is. Csábítóan hatnak most a finom illatok, így bevetheted a szerelmed által kedvelt parfümöd. Ne felejts el bókolni és kedveskedni neki, és hallgasd meg a mondandóját, ugyanis a figyelem sok energiát adhat.
A nem szerelmesek is jól teszik, ha színes programokat iktatnak be szabadidejükben. Persze lesznek, akik a munkát és a házimunkát választják most, hiszen érzik az erőt. Azonban jól teszed, ha a kikapcsolódásra is időt szánsz. Nagyszerű alkalom beülni barátnőkkel, ismerősökkel valahova egy sütire vagy egy italra. Ne felejtsd el, hogy titkaid csak a bizalmasaiddal oszd meg, ugyanis levegő őselem idején könnyebben kifecsegik mások.
Mindenki jól teszi, ha a kötelezettségekre koncentrál elsősorban, ugyanis a fogyóholdas napok nagyon hatékonyak lehetnek etéren és a levegő őselem miatt még extra lendületünk is lehet. Ajánlott a szabad levegőn sportolás, azonban érdemes jól bemelegítened, ugyanis a lábak könnyebben sérülnek ezen a két napon. A vízöntő hold az elengedés időszaka, így érdemes figyelned a gondolataidra. Érkezhetnek és távozhatnak az elengednivaló problémák, érzések. Próbáld kerülni a halogatást, és ha azt veszed észre, hogy a nagy szárnyalás káoszba csap át, akkor ülj le, és gondold át a napjaid, rendezd el a gondolataid. Hallgass a Holdra!
Ajánlott tevékenységek:
  • test: aktívkodás, fogyókúra, méregtelenítés, szabad levegő, futás
  • szépség: lábápolás, vádliradírozás, váltófürdő, lábáztatás, narancsbőrharc
  • háztartás: portalanítás, porszívózás, szellőztetés, függönymosás, ablakpuci, virágok
  • kert: fűszernövények szárítása, virágoskert tervezése
  • gyógynövények: bodzavirág, komló
  • Bach-virágeszenciák: OLIVE, RESCUE-csepp; RESCUE-gél
  • kerülendő: halogatás, kényeskedés, nehéz ételek, nehéz olvasmányok, nehéz munkák, fizikai megterhelés, fekete, szürke, bezártság, hosszas ülés
Csatlakozz a Holdhallgatók csoportjába közösségi oldalunkon is ITT!

Iratkozz fel a HOLD Hírlevélre ITT. (Pipáld kérlek a HOLD csoportot. Adataidat titokban tartjuk és bármikor leiratkozhatsz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Válogatás