2017. május 12., péntek

2017.05.12-13.: Holdnaptár

FOGYÓHOLD, NYILAS

Hahó Holdhallgatók!

A Telihold után sem csökken a feszültség, hiszen elérkeztek a tüzes nyilas napok. Ezeken a napokon számos ember hajlamos meggondolatlanul megszólalni. Sokan tüzes nyilakat repíthetnek mások szívébe, így nem csoda, ha gyakoriak a viták, konfliktusok.
A munkában is jellemzőbb lehet a feszültség. Érdemes kerülnöd a hirtelen haragú embereket és a főnököket, de még így sem garantált, hogy megúszod nyílvessző nélkül. Megeshet, hogy a legváratlanabb pillanatban szól be neked, akár a legcsendesebb kollégád. Tudom, hogy nehéz, de próbáld nem felkapni a vizet. A legjobb lenne, ha mosolyognál egy nagyot. Mivel elindultak kifelé az energiák, így sokakból a feszültség is elindul kifelé. Ez jelenthet megkönnyebbült vidámságot, ám jelenthet háborgást és mások provokálását is. Maga a munka jól mehet, ha hagynak. Gyors és lendületes lehetsz a Hold szerint. A monoton, kitartást igénylő tevékenységek viszont nem esnek jól. Ha te vagy az, aki ma háborog és beszólogat, akkor próbáld meg abbahagyni kérlek. Próbálj a munkára, a péntekre összpontosítani.
A házimunka is jól mehet, ha nem most látsz neki a nagytakarításnak. Apróbb, gyorsabb tevékenységeket javasol a Hold erre a két napra. Vannak, akiket kikapcsol a vasalás, ha te is így vagy, akkor mindenképpen kapd elő a vasalódeszkát és láss neki, mert most a Hold is segít. Hamarabb megadják magukat a ráncok, a gyűrődések. A konyhában remekelhetsz, de azért ezen a téren se vállald túl magad.
A szerelmesek is könnyebben belesodródhatnak értelmetlen vitákba. Vannak, akiknek kimondottan jól esik a veszekedés. Sokszor hajlamosak vagyunk azokat bántani a legjobban, akiket szeretünk. Megeshet, hogy rémesen felidegesít kedvesed, és úgy érzed, meg kell védened magad, vagy helyre kell tenned. Ha sikerül elkerülni a konfliktusokat, akkor kettő szupervidám napot ígér a Hold. A közös sportolás mellett jól eshet egymás masszírozása, az összebújás, a vidám programok, a tánc, a szórakozás. Telihold után nem ritka, hogy a párok tagjai teljesen különböző "állapotban" vannak; míg az egyikőtök teli lehet energiával, addig a másik a teliholdas álmatlanságot nyögheti még. Törekedjetek az őszinte kommunikációra.
A nem szerelmesek jól teszik, ha társaságba mennek. A felszabadultság új párkapcsolatot is hozhat azoknak, akik készen állnak erre. Most nagyon jól jöhet, hogy nem szükséges alkalmazkodnod, hogy nem szükséges figyelned a másik igényeit. Érezd jól magad! Táncolj, énekelj, sportolj! Ha úgy érzed, jó lenne valakivel kiabálni, akkor nevess egy nagyot ezen az érzésen!
Mindenkinek érdemes a vidámság, a szórakozás irányába fordulni. A beszélgetések amellett, hogy magukban hordozzák a viták lehetőségét, most nagyon jól eshetnek. Jól teszed, ha foglalkozol a külsőddel! Nyilas Hold idején nagyon jól állhatnak a kihívóbb ruhák, a piros szín. Ami a szépségápolást illeti, elkezdődtek a fogyóholdas napok, amikor érdemes a bőr megtisztításával foglalkoznod. A kozmetikusok és a masszőrök is csúcsformában lehetnek! Jól teszed, ha elkezdesz egy narancsbőr elleni kúrát. Ha visszér problémáid vannak, akkor ebben a két napban ezek erősödhetnek viszont. Remélem sikerül elkerülnöd a nagyobb konfliktusokat, és megőrizned a nyugalmadat! Hallgass a Holdra!~ Ajánlott tevékenységek ~

  • test: aktívkodás, méregtelenítés, illatos masszázs, ágytorna, tánc
  • szépség: bőrtisztítás, testradír, bőséges folyadékbevitel, narancsbőrharc, lábfürdő
  • háztartás: vasalás, sütés, főzés, aromaterápia, teregetés
  • kert: föld feletti kártevők irtása, sövény nyírás
  • gyógynövények: zsálya, turbolya
  • Bach-virágeszenciák: VERVAIN - En Garde! Védd magad!; CENTAURY - Igen Drágám!; VINE - Te csak ne gondolkozz!
  • kerülendő: politizálás, viták, beszólogatás, provokáció, mohóság, főnökök, magukat főnöknek tartók, hangulatemberek
****HOLDMANTRA: Nem húzom fel magam. Akkor sem! Csak azért sem!****

Csatlakozz a Holdhallgatók csoportjába közösségi oldalunkon is ITT!

Iratkozz fel a HOLD Hírlevélre ITT. (Pipáld kérlek a HOLD csoportot. Adataidat titokban tartjuk és bármikor leiratkozhatsz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Válogatás