2017. május 4., csütörtök

2017.05.04-06.: Holdnaptár

NÖVŐHOLD, SZŰZ:

Hahó Holdhallgatók!

Három napnyi szűz holdhatás vár ránk. Feltehetjük a kérdést, hogy egy ilyen érzelemmentesebb, szigorúbb hatás idején mivel is lehet töltődni? Legfőképpen tudással! Tisztábban láthatjuk magunkat, nem lelkizzük túl a tapasztalatainkat és még számos kritikát is kaphatunk, melyeket jól megszemlélve épülhetünk. A lélek töltődése, raktározása most a háttérben zajlódhat, és előtérbe kerülhet a szellem és a test. Tanulásra tökéletes napok. (Érettségizők, hajrá!) 
A munkában ügyesek lehetünk. Bár el-eluralkodhat rajtunk a növőholdas pihenésvágy, mégis - a többi holdhatáshoz képest- még így is eredményesek lehetünk. Kitartóbbak, aprólékosabbak és precízebbek lehetünk, mint az elmúlt napokban. Ugyanakkor kritikusabbak és sárkányosabbak lehetünk. Sajnos ez másokra is igaz, így ne lepődj meg, ha kapsz néhány meghökkentő megjegyzést főnököktől vagy munkatársaktól. Jól teszed, ha ezeket a kritikákat elosztod kettővel és úgy vonod le magadnak a tanulságokat. Próbálj nem megbántani másokat, mert még ebben az érzelemmentesebb időszakban is vannak, természetesen, akik a szívükre veszik a keményebb szavakat.
A házimunka is jól mehet, ha marad még energiád rá. Alkalmas napok a tervezésre, listák készítésére. A bevásárlásban ügyes és megfontolt lehetsz. Gyorsabban végezhetsz a rutinmunkákkal, mint a hét többi napján, és ha nem vagy túl fáradt, akkor még nagyobb rendrakásba, átrendezésbe is belefoghatsz. Vigyázz, hogy ne vállald túl magad. Sajnos a szűz Hold miatt hajlamosak lehetünk elveszni a részletekben. Ha mások is segítenek a házimunkában, akkor próbáld elkerülni a sárkánykodást, mert könnyen elriaszthatja a segítséged.
A szerelmesek ne szomorkodjanak, ha kedvesük a kötelezettségeivel van elfoglalva helyettük. Vannak, és kellenek is, ilyen napok, hogy utolérjük magunkat. Vitázni felesleges, ugyanis a szűz holdhatás sokakat megdönthetetlen érvelési készségekkel fegyverezhet fel. Föld őselem idején gyakori jelenség, hogy elvonulunk saját kis világunkba, így ne neheztelj párodra, ha távolinak érzékeled.
A nem szerelmesek remekül érezhetik most magukat. Jól eshet egyedül lenni, a saját gondolatokra figyelni, nem alkalmazkodni. Érdemes kihasználnod ezeket a napokat, hogy utolérd magad a kötelezettségeid terén, de alkalmas időszak a szépülésre is. Ha agyalós természet vagy, akkor figyelj arra, hogy az este érkezésével lecsendesítsd a gondolataidat meditációval, illetve citromfű- vagy levendula teával.
Mindenkinek érdemes időt szánnia esténként az elcsendesedésre. Sokaknak ugyanis rendkívüli módon szárnyalhatnak a gondolatai. Ha teheted, akkor látogass el fodrászhoz, kozmetikushoz, ugyanis a szépészeti szakemberek csúcsfomában lehetnek. Szuper eredményeket ígér a hajfestés, a bőrtáplálás. Természetesen az otthoni szépülés is eredményes lehet. Ha teheted készíts magadnak illatos, nyugtató fürdőt. Szabadidődben jól teszed, ha sportolsz; a testmozgás ugyanis remekül hat a száguldozó gondolatokra. A kertészkedés is szuper ötlet, valamint az olvasás, tanulás, komolyabb filmek vagy műsorok nézése. Ne várj magadtól végeláthatatlan energiákat. Mégiscsak Növőhold van, amikor többet illene pihenni. Tested táplálásáról se feledkezz meg. A vitaminokon kívül most jót tehetnek a sós ennivalók (mértékkel), és -mint mindig- a bőséges folyadékbevitel. Hallgass a Holdra!


~ Ajánlott tevékenységek ~
  • test: pihenés, váltófürdő, vitaminkúra
  • szépség: nyugtató fürdő, bőrtáplálás, hajtáplálás, hajápolás, hajfestés
  • háztartás: rendrakás, tennivaló lista készítés, bevásárló lista készítés, leltár, varrás, pihenés
  • kert: talaj táplálása, ültetés, sziklakert megalkotása
  • gyógynövények: levendula, citromfű
  • Bach-virágeszenciák: ROCK WATER – ha önmagad hajcsára vagy; VERVAIN –  nem értem, hogy Te miért nem; OAK – becsületbeli ügy, hogy megcsinálod
  • kerülendő: spontánkodás, utazás, kritizálás, hibák keresése, mások helyett dolgozás, elvárások sorolása, túlvállalás, túltervezés
****HOLDMANTRA: Átgondolom, mielőtt kimondom!****

Csatlakozz a Holdhallgatók csoportjába közösségi oldalunkon is ITT!
Iratkozz fel a HOLD Hírlevélre ITT. (Pipáld kérlek a HOLD csoportot. Adataidat titokban tartjuk és bármikor leiratkozhatsz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Válogatás