2017. április 19., szerda

2017.04.19-20-21.: Holdnaptár

FOGYÓHOLD, VÍZÖNTŐ

Hahó Holdhallgatók!

A levegő őselem uralta napokkal folytatódnak a hétköznapok. Ilyenkor a legtöbben lazábbak, könnyedebbel, sőt megeshet, hogy könnyelműek is. A beszélgetés, információcsere állhat napjaink középpontjában most. Nehézséget okozhat a vízöntő holdhatásra jellemző szétszórtság, nemtörődömség is.
A munkában kreatív, lendületes és kommunikatív lehetsz. Remek napok, hogy az apró tennivalókat egymás után kipipáld. A hosszabb, monotonabb feladatokkal viszont meggyűlhet a bajod. Unhatod a rutint, most valami szokatlanra, valami kihívásra vágyhatsz a Hold szerint. A vízöntő holdhatás miatt sokaknak a pletykálkodás okoz most örömet, így jó ha vigyázol titkaidra. Jól mehetnek viszont a megbeszélések, tárgyalások, a közös ötletelés.
Ami a házimunkát illeti, alkalmas napok ezek, hogy megszabadulj a portól. A törölgetést, porszívózást most iktasd be. Az illatoknak szuper erejük van levegő őselem idején, így ne felejtkezz meg otthonod illatosításáról sem. Ilyenkor érdemes kicserélgetni a szekrényekben lévő illatpárnákat is. Ha úgy adódik, hogy most végeztek nagyobb átalakítást, vagy átrendezést, akkor ezek is remekül haladhatnak a Hold szerint.
A szerelmesek szuperül érezhetik magukat egymás társaságában. Jól eshetnek a nagy beszélgetések, a közös sport, a szabad levegő. Bár az időjárás felém nem ígérkezik valami rózsásnak, ha felétek jó idő van, akkor ne hagyjátok ki a hosszú, kiadós sétákat sem! Tökéletes napok, hogy újra (és újra) elcsavard kedvesed fejét. Jó, ha használod az illatok erejét! Nem csupán a finom parfüm, de a vacsora illata is lenyűgözheti. Vigyázz, hogy hagyd szóhoz jutni, mert neki is nagyobb lehet a beszédigénye a levegő őselem miatt.
A nem szerelmeseknek tökéletes napok, hogy ismerkedjenek, hódítsanak. A társasági eseményeken lehetőség adódhat találkozni új, izgalmas emberekkel. Persze manapság már nem muszáj kimozdulni ehhez; akár egy internetes beszélgetés is rengeteg nevetést és örömet tartogathat. Ha te éppen nem vagy ismerkedős hangulatodban, akkor se ostorozd magad, inkább használd ki a vízöntő napokat, otthonod csinosítgatására, önmagad építésére.
Mindenkinek alkalmas időszak ez, hogy elengedjen. A vízöntő lendületével öntheted ki magadból a zavaró gondolatokat, a problémákat. Jó, ha kibeszéled, leírod az érzéseid. Ha teheted szellőztesd ki a fejed, járj nagyokat és figyeld az érkező és távozó gondolataidat. Érdemes viszont tartózkodnod a vásárlástól, ugyanis rád törhet a pénzköltési vágy. Hajlamos lehetsz főleg divat, szépségápolás és lakberendezés területeken elcsábulni, és felesleges dolgokat vásárolni. Szabadidődben jó döntés, ha a vidám és könnyed olvasmányokat, filmeket részesíted előnyben most. Ami a kötelezettségeket illeti, jól teszed, ha megpróbálod kihasználni a Fogyóhold lendületét, és minél több kötelezőt elvégezni, ugyanis a következő héten nehezebben mennek majd. Hallgass a Holdra!

~ Ajánlott tevékenységek ~

  • test: aktívkodás, fogyókúra, méregtelenítés, szabad levegő, futás
  • szépség: lábápolás, vádliradírozás, váltófürdő, lábáztatás, narancsbőrharc
  • háztartás: portalanítás, porszívózás, szellőztetés, függönymosás, ablakpuci, virágok
  • kert: fűszernövények szárítása, virágoskert tervezése
  • gyógynövények: bodzavirág, komló
  • Bach-virágeszenciák: OLIVE, RESCUE-csepp; RESCUE-gél
  • kerülendő: halogatás, kényeskedés, nehéz ételek, nehéz olvasmányok, nehéz munkák, fizikai megterhelés, fekete, szürke, bezártság, hosszas ülés

Csatlakozz a Holdhallgatók csoportjába közösségi oldalunkon is ITT!

Iratkozz fel a HOLD Hírlevélre ITT. (Pipáld kérlek a HOLD csoportot. Adataidat titokban tartjuk és bármikor leiratkozhatsz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Válogatás