2017. március 20., hétfő

Heti Holdhíradó

FOGYÓHOLDAS HÉT

Hahó Holdhallgatók!

Folytatódik a Fogyóhold időszaka. Ezen a héten is kifelé mozgósítjuk energiáink. Jól eshet adni, szeretni, beszélni és még dolgozni is. Ilyenkor jobban mehet a fogyókúra és könnyebb lehet elérni otthonunkban a tisztaságot és a rendet. Nézzük, milyen jegyekben vándorol a fogyatkozó Hold ezen a héten!
Hétfőn, kedden és szerdán bak Fogyóhold miatt sokan visszahúzódhatnak csigaházaikba. Bár hétfő délelőtt még érezhető a hétvégi tüzes nyilas holdhatás, amikor idegesebbek, feszültebbek lehetünk, de aztán átveszi a hatalmat a Föld őselem. Bak hold idején szeretünk saját kis világunkban szöszmötölni. Jól eshet minden, ami megszokott. Mind a munkában, mind a házimunkában ügyesek és alaposak lehetünk. Érdemes időt szakítanod a tervezésre, szervezésre, listagyártásra. Jól teszed, ha most foglalkozol a pénzügyeiddel, és a nagyobb bevásásárlásra is tökéletes napok ezek. Nehezebb lehet azonban a kommunikáció, az érzelmek megélése és kimutatása. Ne lepődj meg, ha a környezetedben lévők zárkózottabbak, mogorvábbak és hűvösebbek. A rugalmasság nehezebben mehet, sőt kimondottan rosszul eshetnek a hirtelen változások. Érdemes ilyenkor foglalkozni bőröd és hajad tisztaságával, ápolásával is.
Csütörtökön és pénteken a vízöntő Fogyóhold miatt sokat lazulhatunk az előzőekhez képest. Csacsogósabbak, cserfesebbek, vidámabbak lehetünk. Sokan ilyenkor nehezebben tűrik a bezártságot és a kötelezettségeket. Jellemzőbb a késés, a szétszórtság is, így ezeken a napokon segíthet, ha az előző bak holdas időszakban konkrétabb terveket szövünk, jobban tervezünk erre az időszakra is. Nagyon jól eshet a sport, a szabad levegő, és az érdekes, színes programok is. Könnyedén kimondhatod és kimutathatod érzéseid, és jól mehetnek a megbeszélések, az ügyintézés is. Érdemes kerülnöd a boltokat, kirakatokat, mert meggondolatlanabb lehetsz a pénzköltést illetően. Főként a divat, a szépségápolás és a lakberendezés hozhat lázba. Levegő őselem idején gyorsabban repülhet az idő, így hamar elérkezhet a várt hétvége.
Szombaton és vasárnap a halak Fogyóhold miatt nagyon jól eshet otthon lennünk, családi körben. Sokan már érezhetik, hogy fogyóban vannak a tartalékaik, és fáradtabbak, elcsigázottabbak lehetnek. Jól teszed, ha nem vonod meg magadtól a pihenést, és az édességeket sem. Remekelhetsz a házimunkákban, és élvezheted a kerti munkát is. Az autódat is jó, ha most mosod vagy mosatod le, mert tartósabb eredményt várhatsz. Szabadidődben a mozgáson túl, érdemes a romantikus irányokat keresned. Szíved, lelked repülhet a szerelmes filmek és könyvek hatására. Ne lepődj meg, ha érzékenyebb, érzelmesebb vagy. Viszont, ha teheted kerüld a duzzogást és panaszkodást, mert hamar rendkívül rossz hangulatot teremthetsz magad körül.
Élvezd ki ezt a lendületes hetet, mert ezután egy nehezebb hét következik majd! Hallgass a Holdra!


Csatlakozz a Holdhallgatók csoportjába közösségi oldalunkon is ITT!

Iratkozz fel a HOLD Hírlevélre ITT. (Pipáld kérlek a HOLD csoportot. Adataidat titokban tartjuk és bármikor leiratkozhatsz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Válogatás